unreality-gaming-clan  
 
  Disa Shifra per CS 05/19/2019 2:18pm (UTC)
   
 
 
sv_gravity #----   zëvendësojë # me numër të ndryshuar gravitetit
r_shadowids 1---- me sv cheats për në tastierë duke numrat në ekran duke treguar hijet lojtarë  
impulse 101-----   16,000 cash   
phys_pushforce # ---- Organet Flying / Objects   
net_graph 1---   Shiko Statistikat e në fund të ekranit
net_graph 0 --- Nuk do të tregojë stats në fund të ekranit   
cl_crosshairscale 4000---   shej të vogla, nuk do të mëdha apo të vogla   
noclip --- le të fluturojnë rreth hartë dhe të mos lëndohen   
host_timescale -----*   * Replace me një numër për të marrë shpejtësinë e dëshiruar. Mos shkoni shumë të larta ose serveri juaj / CSS do të rrëzimit. Më të larta se të shkoni, FPS më pak dhe anasjelltas.   
mat_wireframe 3 --- Shih nëpër mure.   
sv_showimpacts --- Vë një shesh ku plumba goditur. Shumë të dobishme për të mësuar se si të kontrollit sprays. Sv_cheats - nuk është e nevojshme
mat_proxy 2---   Mureve të qarta.
r_drawothermodels 2 --- Lojtar modele Wireframe.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Advertisement
Today, there have been 1 visitors (12 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=