unreality-gaming-clan  
 
  Ndrroje passin e vps 05/19/2019 2:23pm (UTC)
   
 

Se pari Him ne VPS !

Pastaj Him ne My Computer

Pastaj Prekim Remote

Pastaj na Shfaqet Select Remote Users e Prek Aty pastaj e sheh User Account e prek permbi


Pastaj na Shfaqet Users e Prekim Aty Dhe na dalin USERAT tash nvaret se me qfar useri je ti i konektum en VPS e prek me tastin e djatht te mausit edhe e Sheh aty SET PASSWORD


Pastaj e shohim aty Procedo Dhe e prekim aty

Pastaj na Shfaqet NEW PASSWORD ( e shkrun pasin e ri ) pastaj osht CONFIRM PASSWORD ( e shkrun prap ) dhe e prek OK dhe mund te llogiratesh me password te ri


Shpresoj Qe ka me ju ndihmu sadopak !  

 

By:unReaLity | [']eE#Don.i

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Advertisement
Today, there have been 1 visitors (18 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=