unreality-gaming-clan  
 
  Instalo Bota ne CS 02/20/2019 7:15pm (UTC)
   
 
 

per ata qe se kan cs me bota ne ta shkarkojn kit program: 
vlen veq per cs 1.6

http://www.mediafire.com/?9majjna4ttatjy2
dhe instaloni ne 

c:programe file valve strike

dmth ne folderin cstrike ne valve qe asht

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Advertisement
Today, there have been 4 visitors (18 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=